Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Tuesday, February 16, 2016

Haii

Assalamualaikum wbt.

Jenguk blog sekejap. Kuciwa tak dapat baiki cerpen. Boleh la nak buat di tab Lenovo tu, tapi tak puas rasanya.

Betul, tak jumpa lagi macam mana nak bukak microsoft word kat notebook orang ni. Dia bagi dengan murah hatinya. Tapi tersimpan je atas meja. Hari-hari guna laptop sendiri yang dah uzur tu. Hidayat yang guna untuk main games. Huhh!

Hari ini ikram Naqib. Ikut dia ke PDM Andalas. Dah siap emel cerpen tu dari laptop (problem dengan bateri. Beli bateri baru pun masih semput. Ada virus yang tak dapat dijumpai katanya ... huhhu).

Ok sudah copy dari emel, nak transfer ke microsoft word. Puas cari tak jumpa der ..

* Kelemahan sendiri. Letakkan kekurangan kat notebook. Aku yang tak updated atau zaman terlalu laju.

Apa pun, mati itu pasti.
Jom solat.


No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing