Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Saturday, September 27, 2014

Hari ni tak ada peluang nak tulis panjang-panjang.  Sibuk (perasan macam sibuk :P ) mengedit cerpen untuk pertandingan.  Bukan edit, tapi mengolah.  Bukan olah, tapi dah tukar plot dah adoiiii ...  Sebab plot asal tu tak ada ending, terjumpa masa godek laptop.  Bila feel masa tulis tu dah hilang, nak settlekan hari ni jadi macam tak real.

Oh ya sejam yang lalu aku share pic kucing aku posing serius macho kat fesbuk page Kelab Kucing Ku Sayan.  Setakat ni gambar tu dapat lebih 200 like.  Aku hanya nak cover perasaan dukacita para pecinta kucing yang pedih luka dukacita dek post lama di page tersebut, tak mau sebut apa post tu. Sedih sedih ...  Harap cuaca di page kembali happy macam selalu.  Cheer up guys.  Doa hidayat untuk semua seluruh alam, aameen.

So tangguh dulu.  C U tomoro.

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing