Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Monday, December 24, 2012

salinan novel

novel ni perlu dibuat salinan dalam bentuk manuskrip.  Siap dengan tajuk, sinopsis dan biodata diri.  Malam tadi aku jenuh mencari buku penulis muda tu.  Ada banyak panduan penting yang disenaraikan untuk orang macam aku.  Tapi tak jumpa, jumpa buku lain pulak.  Kat mana ye??? Hmmm ...

Atau mungkin aku pinjam kat library ...

Sekarang ni aku tengah mencari tempat nak print out.  Kat cc member tu 50sen sekeping.  Kalau dah 300 keping murah sikit je jadi 30sen.  Masih mahal.  Kat library desa tu pun mahal, dia tak jawab berapa sen tapi puan librarian kata mahal untuk aku print banyak.

Now tiba-tiba aku teringat banyak kedai untuk printout kat area UiTM Shah Alam.  Ada lagi tak print 2 sen?  Perlukah aku ke sana agaknya? 

Fikiran aku menyusup masuk ke bawah katil Hidayat.  Ada dua printer kat situ, dah aku bungkus dengan kain dan masuk kotak.  Boleh pakai lagi ke tak agaknya ye ...  Kena la check.  Satu kerja yang sebenarnya membuatkan aku terseksa!

Patut ke aku bongkar bawah katil tu???

Sementara tu, aku nak letak tajuk-tajuk pada setiap bab.  Semoga Allah mudahkan semuanya insyaAllah.

* kepada rakan-rakan, tolong doakan urusan aku dibantu Allah Taala ye ... aameen.

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing