Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Wednesday, November 21, 2012

template classic

template classic ni ok. tak sarat.  tapi aku panik sekejap bila tak tau macamana nak sign in.  dulu dah pernah terkena.  kelam-kabut jugak dibuatnya.  aku try n error.  dah tu, kenapa tak semua catatan ni keluar?  aku tak faham. kena la godek2 lagi ... ooo tick kat full tu ... baru la semua keluar penuh. 

apa yang penting, aku dah reti nak sign in balik hehe ... kalau tak, tak de la aku dapat tulis entri pasal template classic ni kan ...  just klik kat B blogger tu ... so lain kali ingat le ye ...

Untuk Norlaila Hussin, napa senyap je?  Sibuk layan anak-anak yang bercuti ... atau mungkin sedang cuti-cuti Malaysia :D ... 

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing