Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Friday, April 6, 2012

Abaya Kegemaranku

Kegagalan akses internet semakin galak terjadi.  Semalam diorang renew password modem sebab aku tak ingat langsung.  Kertas karbon biru tu dah lesap.  Kata suami, aku yang simpan.  Tapi aku rasa last hari tu aku bagi kat dia untuk dia refer untuk pc dia.  Tak  kisahla, aku dah tulis siap-siap kat atas modem tu semalam.  Kalau diorang tanya, insyaAllah tak susah nak mencarinya.  Kabel kuning pun dah jumpa.  Huh! 

Tak kisahlah, dah ok pun walaupun diorang bagi tempoh 24 jam untuk semua ok balik.  Kalau takpun, mungkin lebih 24jam, katanya.  Kalau tidak, mungkin tak sampai beberapa jam.  Alhamdulillah, tak de juruteknik muncul.  Aku pun tak gemar, sebab suami tak ada bersama. 

Aku nak tempek jualan abaya kat blog ni.  ABAYA KEGEMARANKU.  Mudah je tajuknya.  Abaya A cut kembang bawah, tak slim yang membuatkan bentuk anda kelihatan ketika berjalan melenggang.  Sulaman yang sederhana bagi aku, namun tetap membuatkan para solehah yang menyarungkannya tampil anggun dan nampak elegan.  Harga juga sederhana, hanya RM120 sahaja termasuk pos.  Tak mahal kan!  Dan insyaAllah sentiasa muncul corak-corak terkini yang lebih menarik dari masa ke semasa.  InsyaAllah aku akan update selalu kat sini.

Seiring dengan itu, aku nak mengurangkan catatan pendek kat sini. 

p/s : gambar Abaya Kegemaranku akan muncul selepas ini dalam entri seterusnya insyaAllah.  Jemputlah tengok dan buat pilihan ya.  Tungguuuu jangan tak tunggu!!!

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing