Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Friday, December 30, 2011

Pusat Rawatan Ruhaniah: Selawat TAFRIJIYAH

Pusat Rawatan Ruhaniah: Selawat TAFRIJIYAH

5 comments:

Noraini Hassan said...

Pernah nak tukar kerja ke bhg lain tapi tak dpt yg sesuai. Depressed sampai tak dpt bangun pagi n tak g kerja beb hari. Satu pagi tu tgh depressed di tpt tidur,baca selawat tafrijiyah berterusan. Menjelang tghari seseorang call samada mahu tukar kerja suka sama suka dgnnya. Alhamdulillah.

Naqhuhines said...

ini testimoni yang mengkagumkan ... membuktikan betapa hebatnya selawat kepada nabi kita SAW. selawat ni memang terkenal. Uwan Libah pun katanya dah lama amalkan, tapi kalau tengok keadaan dia memang rasa kasihan aje kan.

share la lagi pengalaman2 macam ni, bukan untuk bermegah2 tapi untuk jadi panduan @ inspirasi pada anak2 kita nanti. TUlis kat blog ya, nanti boleh baca.

I plan to do sth about that 2 person Bawang Putih n Bawang Merah (hope u can guess who ... hehe) insyaAllah. Merisaukan la dua2 bawang ni!

Noraini Hassan said...

cuba check bacaan/ sebutan uwan libah tu. Kok salah sebut tak leh gak.

Naqhuhines said...

ok nanti jumpa dia check. masa dia cite pasal selawat ni dulu tu, ada gak dia suh checkkan, macam betul je tapi main dengar je tak check kat buku pun. nanti bukak buku selawat tu check betul2.

Noraini Hassan said...

dan mesti tahu makna.

Search This Blog

Loading...

Blog Archive

Pakaian Muslimah

aku dan dia

Lilypie Angel and Memorial tickers