Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Thursday, November 17, 2011

20 hal

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Nak menulis tapi tak ada keinginan  nak menyusun ayat.  Poin-poin je boleh?  Banyak la pulak hihi ...  saja menambah-nambah.  Biasala macam menjawab soalan periksa dulu-dulu tu, cari keruk korek segala poin untuk memanjangkan jawapan kekekeke ...

1.  komen-komen di FB  no komen. ada masa baru jenguk.
2.  cupcakes yang cantik
3.  home biz
4.  kumpul resepi cupcakes dan topping
5.  kumpul blog cupcakes
6.  kumpul gambar cupcakes
7.  nak buat sarung bantal besar
8.  nak buat bantal kecik untuk Que
9.  tak jadi buat cupcakes untuk Hidayat bawak gi sekolah, sebab jamuan kelas tukar jadual lebih awal, tak sempat nak buat tapi dia tak kisah
10.  kotak kek boleh diisi cupcakes untuk birthday Que bulan depan insyaallah
11.  terbayang imej perempuan purdah jual nasi beriani di Sri Petaling (?) pada hari Jumaat sebelum solat
12.  kenduri doa selamat selepas Subuh (?)
13.  esok pergi klinik ibu dan anak (?), nothing interesting.
14.  nak ikut kelas cupcakes tapi bila (?)
15.  sedang sambung bab 9 Sakinah, tapi macam tak best.  Macam-macam difikirkan, tapi masih tak suka.
16.  ada tiga lappy di study hall, apa sudah jadi?
17.  sibuk di naqhuhines-lazat, kumpul resepi kat situ.  Nak salin tulis dalam buku, tulisan dah buruk dan malas nak menulis.  Ada kertas resepi masuk bawah plastik alas meja makan, kek coch moist yg sedap tu le ...
18.  cuti sekolah bakal bermula.  Kena buat jadual harian cuti sekolah - hafal sifir, baca buku, list sifir untuk ditick bila dah hafal, list buku yang dah dibaca.  Kalau tak, akan mengadap lappy sepanjang hari.  Tak boleh jadi, seboleh mungkin dikawal dari hari pertama cuti.
19.  Motivasi - http://www.youtube.com/watch?v=5l_Sl4tE-9g&feature=related
20.  tengoklah dia, http://www.youtube.com/watch?v=2l230fKXDNY&feature=related dan lihatlah diri kita ...!

Maaf zahir batin dengan entri yang entah apa-apa ni.  Diari le katakan ...  tulis apa nak je.  Maaf selalu.

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing