Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Tuesday, May 10, 2011

Ketemu lagi!

Hari ini insyaAllah zauji (ewahh ... tukar ni pulak ye) akan sampai petang nanti.  Semoga selamat sepanjang perjalanan dalam pemeliharaan Allah.  Balik dari sekolah jam 10.30 am tadi (biasa la budak pempuan rongak  comel tu, sekali datang hari-hari suruh datang lagi time rehat), teringat abahnya kata jam 10 akan sampai di LCCT dengan saudara Syed Kamal kita.  Bila check telefon bimbit, alahai kredit tinggal 0.18 sen jo ... tunggu la ambik budak-budak karang singgah kedai beli top-up.  Makanya kalau abahnya telefon, panggilan disekat termasuk sms.  Gitu la adat telefon kat sini pulaknya. 

Malam tadi lepas bantu Hidayatullah selesaikan kerja sekolah Matematiknya dan semua dah masuk tidur, saya buka laptop, menatap bab 4 Sakinah yang baru dibaiki SIFU.  Buat pembaikan sikit tapi tak boleh posting kerana laptop ni belum download internet akses.  Sambil tu layan koleksi nasyid kegemaran yang dimuat turun dari 4Shared.com.  Dan tetiba rasa tersentuh pulak dengan For The Rest Of My Life Maher Zain.  Sebelum ni tak pernah pulak feeling-feeling gini.  Hehe ...  Bagi kat zauji elok juga. 

Especially for u, suami tersayang ~ For The Rest Of My Life.  Selamat kembali ke pangkuan kami.  We all miss u :)

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing