Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Thursday, February 18, 2010

Meniti ayat Gapura

sedang meniti ayat-ayat Gapura, tak best tapi macam best... kerana tarikan pada Man Jai sahaja.  Semakin belajar sesuatu tentang elaboration sesuatu watak dan keadaan.  Ternyata penulis amat teliti menggambarkan situasi dan suasana hingga rasa boleh dibayangkan walaupun kadang-kadang tak mudah hendak membayangkannya...  sekarang di muka surat 239.  Sign up untuk shelfari tapi tak pandai lagi nak add book kat situ, masih tercari-cari caranya.  Sapa boleh tolong? 

2 comments:

azmah nordin said...

mazzuin :) salam, apakhabar? jika tersangkut di mana2, beritau k, kita boleh bincang. jgn diam je, nanti tak jadi. saya juga mungkin ada cadangan utk anda fikirkan nanti.

(sila delete komen saya ni, sbb ia foryour eyes only k)

NaqHuHiNes said...

ala sifu tak yah la delete komen sifu ni, special buat saya. Hehe segan la pulak bila sifu jengah blog terpinggir ni. dah lama tak ke 'sana', nanti saya datang insyaAllah. (happy dapat komen dari sifu...)

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing