Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Monday, January 4, 2010

Lagi gambar Nessa di prasekolah Anakku Gemilang

Nessa macam boring je.  Dapat kawan baru, Aina namanya tapi dua-dua malu-malu


Aina ambil lego, Nessa pun tumpang main sama-sama tapi tanpa suara


Cikgu susun cawan di kaunter untuk  minum pagi.  Kelas yang cantik.


Yang sengih tu namanya Amir, ibunya mengajar di kelas Anakku Cerdik.  Berumur 5 tahun tetapi sudah biasa dengan suasana di kelas.  Nampak tak dua orang bapa kat belakang tu?  Yang belakang sana tu sampai tunduk dagu bertemu dada apabila abahnya slow talk dengannya.  Dua kanak-kanak ini akhirnya buat free show apabila jam 8 cikgu dah nak memulakan sesi pembelajaran dan pengajaran.  Mulanya saya terkurung sama, kemudian keluar ikut pintu dapur sebab pintu kelas dah kena kunci.  Nessa mengejar dan memegang erat tanganku.  Akhirnya ada tiga budak yang sama-sama berpadu suara.. makkkk!! abahhhh!!





Sedang menunggu waktu minum pagi

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing