Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Saturday, November 21, 2009

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan



tengahari itu.

''Selamat ulangtahun perkahwinan..''

''haaaaaa...selamat ulangtahun''

''lupa ke?''

''tak lupa, cadangnya malam kang baru nak ucap''

''lambatnya..''

''ok la tu''

''orang..pagi-pagi dah ingat''

''ok laaaa''


**********************************************************

malam itu.

''nah, masuk tabung''

''tengkiu abah''

''haa ni untuk mama''

''??...apa tu?''

'''ni ha kamera. sempena ulangtahun kawin kita''

''eh ye ke? bestnya. Boleh masuk laptop tak?''

''boleh..boleh..masuk tv pun boleh''

''waaaa, bestnya''

''budak salesgirl tu la di'racun'nya abang suruh amik yang ni. cadang nak ambik yang 3, 4 ratus je''

''ok la tu, yang dulu sekali je pakai yang mahal tahan lama jugak. pas tu beli yang murah kejap dah jahanam''

''ye laa. abang nak guna ambik gambar kat site jugak ni''

''haaa bebaik la jangan bagi rosak''

''eh, tak la. insya Allah. abang sorang je pakai. yang dulu-dulu tu suruh budak2 ambik gambar. banyak tangan pakai''


******************************************************************

petang semalam.

''hello..assalamualaikum''

''waalaikumsalam''

''standby, jap lagi almari Ain sampai''

''haaaa..''

''kemas bilik tu''

''napa tak bawak saya'' (dalam hati, ''melepas aku nak window shopping!'')

''tak yah la. dah beli pun'

''hmmm...sliding ke?''

''tak..biasa punya. sliding cepat rosak"


No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing