Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Friday, November 6, 2009

Jamuan raya - Birthday Haris dan Nawal yang glamor


Saya juga berasa amat besar hati di atas kunjungan kekanda Zulina Hassan sekeluarga dan kekanda Noraini Hassan yang membawa sebiji kek hari lahir anakanda Haris yang semakin tembam, yang ke-9 bersama.  Jeli kelapa Abang Zek selesai dalam sekelip mata apabila diagih-agihkan oleh hubby kepada tetamu.  (Psss...lain kali kami akan order jeli kelapa sedap tu ya).  Nawal tidak sabar hendak pulang cepat kerana kawan-kawannya tidak akan bergerak untuk ziarah raya selagi dia tidak ada bersama; "Nawal ni selebriti," kata abahnya, Abang Azmin.

3 comments:

Wan Nawal Jameelah said...

hehehe...

Aina Raz said...

ada visit blog aina-raz...?

NaqHuHiNes said...

dah lama tak visit blog aina-raz sebab blognya jarang update. Sorry ya. Tapi hari ni nak pi tengok la mesti ada sesuatu tu...

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing