Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Tuesday, November 17, 2009

Apa dah jadi ni?

Hua hua hua apa dah jadi pada blog saya ni?  Kat layout ok, kat view blog ko pulak... Please, anybody help me.


2 comments:

aashaku said...

tak dapek nolongg...sy aritu jdk gak lagu nih...pastu tak tau ler aleh2 boleh plak...tak ingat lak apa yg dah sy tekan kedepan ke belakang....cuba try test cek balik kat layout pastu g kat HTML. bc kat learn more tu...mgkn buleh bantu kot. Kalo tak g ty kat blogger help...maaf ler kalo ini tak membantu...

NaqHuHiNes said...

yela aashaku, harap2 boleh adjust balik. hehe...

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing