Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Tuesday, June 23, 2009

Sebenarnya...............

Sebenarnya aku nak pindahkan cerpen 'maafkan kakak' ke blog supaya senang aku nak teruskan membaikinya. Tapi di luar dugaan pulak, aku 'tertulis' sesuatu di blog ni. Memang ada banyak nak tulis, pengalaman berurusan dengan klinik dan hospital kerajaan, pengalaman tak diduga di klinik swasta, keseronokan chatting dengan anak buah yang jauh, tertunggu-tunggu peluang chat dengan anak buah di Senai (sibuk kerja kot, tak sempat nak menyembang), ada banyak lagi tapi dah kabur dalam kepala.

Oh ya, tak disangka-sangka jugak 'bapak' di rumah ni dalam diam-diam dah buat blog dia sendiri. Aku tak sempat nak buatkan blog dia, tapi hmmm.....pandaipun buat. So, aku sarankan kat dia agar tulis menu Mee Bandung tu kat blognya. Jadi, sapa-sapa yang dah terliur tu tunggulah menu tu ditulis dan dipaparkan kat blog Meon. Hasmeon.blogspot.com. Rasanya memang best, memang ori. Tapi tak tau la bila dia nak tulis..........harap bersabar ya.

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing