Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Thursday, May 7, 2009

Selamat Selalu untuk Shahamin


Untuk Amin, mak teh dapat tau Amin akan k Tganu untuk bekerja kat sana. Bagusla Min, buktikan Min boleh berjaya macam orang lain yang telah berjaya dalam bidang yang Min sukai. Jangan sia-siakan kepercayaan uwan dan keluarga trhadap Min. Ibu di alam sana pun pasti sentiasa mngikuti perkembangan Min dengan doanya, pastinya. Sering-sering la hadiahkan ibu dengan Al Fatihah dan doa kesejahteraan tanda kasih Min padanya.
Ha, ni la blog mak teh. Mak teh baru belajar2 sendiri je. Nak letak gambar pun tak pandai lagi. Tak pa la sikit-sikit try. Kalau Min ada masa, bagi la tip2 yang boleh bantu mak teh improvekan blog ni jadi lebih cantik lagi.
Selamat belajar. Kalau ada klapangan keep n touch kat blog ni ok.

1 comment:

ariff said...

..ke Terengganu melanjutkan pelajaran di Intitiut Showme, tengah-tengah bandar K Trengganu. ..ariff.

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing