Hadith


Beramal dan Menyampaikan


Random Hadith Widget

Bismillah

Bismillah

Saturday, May 9, 2009

diary hari ini


hari ni cuti Sabtu (dan hari Wesak) tapi aku belum berbuat apa-apa untuk menyusun rumahtangga yang telah berantakan 5 hari lepas. Kali ini aku mencipta sejarah baru bila 'berjaya' melunggunkan baju kering di atas katil setinggi busut kecil. Now kepala dah berdenyut-denyut pulak. Aku buka blog nawal, cantik blognya. Blog aku yang kosong dari sebarang gambar. Masih mencuri masa jadi aku lebih suka menaip daripada mengambil masa untuk surf pelbagai gambar di internet. Taklah bermaksud nak sparkling tapi at least ada gambar yang sesuai dengan cerita yang dipersembahkan. Dan aku jumpa blog Syirah kat list nawal. Hmm boleh la pelawa dia ke sini. Dia ni anak sedara aku tapi kami sangat la jarang berjumpa dari dia kecik sampai la dewasa. Tu sebab aku harapkan blog ni dapat merapatkan hubungan kami sekeluarga. Jangan sampai makin lama makin jauh.

No comments:

Search This Blog

Blog Archive

Rakan Blog

Pakaian Muslimah

cinta hingga Firdaus

Lilypie Angel and Memorial tickers

Terima kasih :)

Follow by Email

utamakan Bahasa Melayu

utamakan Bahasa Melayu

Pantai Lumut

Pantai Lumut

Pantai Mersing

Pantai Mersing